
Ingrediente pentru 4 persoane:
400 g orez
250 g ciuperci champignon
135 sparanghel la borcan
1 ceapa
ulei
sare, piper
1 1/2 L supa de legume
250 g ciuperci champignon
135 sparanghel la borcan
1 ceapa
ulei
sare, piper
1 1/2 L supa de legume
Se spala ciupercile si sparanghelul si se taie foarte marunt.
Daca nu aveti supa de legume, puteti pune intr-un vas 1 L apa cu 2 linguri de amestec de legume uscate, sare si piper dupa gust
Intr-o tigaie se calesc in ulei ciupercile si sparanghelul.
Intr-o alta tigaie cu margini inalte sau o cratita se pune ceapa la calit in ulei aproximativ 5 minute. Apoi se pune orezul si se lasa la calit pana devine sticlos. Adaugam legumele si le mai lasam aproximativ 2 minute la foc mic.
Cu un polonic se pune progresiv supa de legume peste orez. Cantitatea poate sa fie diferita in functie de tipul de orez.
Pentru un plus de gust la final se poate pune o lingurita de unt si parmezan.
Sparanghelul se poate inlocui cu 2-3 dovlecei mici.
Daca nu aveti supa de legume, puteti pune intr-un vas 1 L apa cu 2 linguri de amestec de legume uscate, sare si piper dupa gust
Intr-o tigaie se calesc in ulei ciupercile si sparanghelul.
Intr-o alta tigaie cu margini inalte sau o cratita se pune ceapa la calit in ulei aproximativ 5 minute. Apoi se pune orezul si se lasa la calit pana devine sticlos. Adaugam legumele si le mai lasam aproximativ 2 minute la foc mic.
Cu un polonic se pune progresiv supa de legume peste orez. Cantitatea poate sa fie diferita in functie de tipul de orez.
Pentru un plus de gust la final se poate pune o lingurita de unt si parmezan.
Sparanghelul se poate inlocui cu 2-3 dovlecei mici.
Salut, va invitam sa sustineti un proiect cultural pentru copii.
RăspundețiȘtergereE vorba de un site de carti gratuite in format electronic, care se pot printa cu o imprimanta obisnuita si capsa cu un capsator de birou.
Obtineti astfel o colectie intreaga de povesti frumoase. Textele si ilustratiile sunt puse la dispozitie de scriitori, traducatori si ilustratori care demonstreaza ca pot face si ceva din suflet, nu doar pentru bani.
Va rugam sa ne vizitati siteul si sa ne sprijiniti descarcand povesti. Ne gasiti pe siteul www.povestealuijester.blogspot.com
Servus. Eu am intrat intr-o etapa de reorganizare culinara si am nevoie de ajutorul bloggeritelor specialiste.. asa ca am facut un concurs cu premii cosmetice bio de la Olivo cu tema retete de 300 de calorii. Mi-ar face placere daca ai participa. Multam!
RăspundețiȘtergereOlivia
http://organicinromania.blogspot.com/2009/07/concurs-retete-de-300-calorii.html
Buna, as vrea sa incerc reteta ta, dar am o intrebare, daca inlocuiesc sparanghelul cu dovleceii, mai iese la fel?
RăspundețiȘtergerePoti linistitta sa inlocuiesti sparanghelul cu dovlecel. Chiar la finalul retetei am scris ca se poate inlocui cu 2-3 dovlecei micuti. Spor la treaba.
RăspundețiȘtergereCraciun fericit alaturi de cei dragi!!LA MULTI ANI!
RăspundețiȘtergereMulta sanatate, fericire in suflet, liniste in casa si multe impliniri in anul care vine, alaturi de cei dragi.
RăspundețiȘtergereSarbatori fericite!
Va multumesc si va urez si eu Sarbatori fericite!
RăspundețiȘtergereAn Nou Fericit,cu multa sanatate,fericire si impliniri ,alaturi de cei dragi!LA MULTI ANI!!
RăspundețiȘtergereLa Multi Ani ! Bonne année !
RăspundețiȘtergere