sâmbătă, 4 aprilie 2009

Chipsuri din sfecla

Reteta am luat-o de pe Lifestyle.

Ingrediente:
1 bucata de sfecla rosie

Pentru sos:
100 g capsuni
1 lingura de miere

Sfecla se taie rondele subtiri. Feliile se pun pe o tava acoperita cu hartie de copt. Se tin la cuptor 15-20 minute. Dupa aproximativ 10 minute se intorc feliile de sfecla pe cealalta parte si se continua coacerea. Atentie sa nu se arda. Trebuie numai sa se usuce.

Pentru sos, spalam capsunile si le curatam.
Le punem intr-o cratita iar deasupra adaugam 1 lingura de miere si apa cat sa le acopere. Se lasa la fiert pana cand sunt moi capsunile. Amstecul se pune intr-un blender si se face pasta.


Un comentariu:

  1. Buna Miha! Azi ti-am descoperit blogul. Ai retete interesante, in special batoanele de muesli cu cereale imi fac cu ochiul . Interesanta ideea folosirii perlelor de tapoica. Te pup!

    RăspundețiȘtergere