500 g spanac congelat
400 g paste penne
2 catei usturoi
2 linguri de migdale tocate
ulei de masline
sare, piper
400 g paste penne
2 catei usturoi
2 linguri de migdale tocate
ulei de masline
sare, piper
Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Apoi se lasa la scurs.
Intr-o cratita se pune putin ulei de masline si se caleste usturoiul taiat felii cu migdalele. Se adauga spanacul si se condimenteaza cu sare si piper.Se lasa la fiert pana cand se evapora toata apa.
In final se amesteca cu pastele.
Intr-o cratita se pune putin ulei de masline si se caleste usturoiul taiat felii cu migdalele. Se adauga spanacul si se condimenteaza cu sare si piper.Se lasa la fiert pana cand se evapora toata apa.
In final se amesteca cu pastele.
Pofta mare!
Se poate pune deasupra si parmezan ras
RăspundețiȘtergere