4-5 cartofi
2 morcovi
1 ceapa
1 radacina de patrunjel
1 bucata de radacina de telina
ulei sau unt
crutoane
sare
2 morcovi
1 ceapa
1 radacina de patrunjel
1 bucata de radacina de telina
ulei sau unt
crutoane
sare
Mod de preparare:
Se curata toate legumele si se taie in bucati mai mici. Se pun la fiert cu putina sare pana cand sunt foarte bine fierte.
Se scoate ceapa, se strecoara legumele, iar apa care ramane se pune intr-un vas separat. Se piseaza legumele cu blenderul adaugandu-se treptat apa in care au fiert pana cand capata o consistenta mai cremoasa.
Se curata toate legumele si se taie in bucati mai mici. Se pun la fiert cu putina sare pana cand sunt foarte bine fierte.
Se scoate ceapa, se strecoara legumele, iar apa care ramane se pune intr-un vas separat. Se piseaza legumele cu blenderul adaugandu-se treptat apa in care au fiert pana cand capata o consistenta mai cremoasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu