250 g morcovi
150 g telina
1 ceapa
1 catel de usturoi
400 ml suc de rosii
300 g spaghete
ulei
sare, piper
150 g telina
1 ceapa
1 catel de usturoi
400 ml suc de rosii
300 g spaghete
ulei
sare, piper
Morcovii si telina se taie in cubulete mici sau se dau pe razatoare. ceapa si usturoiul se toaca.
Se incinge putin ulei(aproximativ 2 linguri) intr-o cratita si se calesc ceapa si usturoiul cateva minute pana cand ceapa devine transparenta. Se adauga legumele si sucul de rosii. Se sareaza si se pipereaza. Se lasa sosul sa fiarba pana cand se inmoaie morcovii.
Spaghetele se fierb, se storc si se pun peste sos dupa ce este gata.
Se pot servi cu parmezan.
Se incinge putin ulei(aproximativ 2 linguri) intr-o cratita si se calesc ceapa si usturoiul cateva minute pana cand ceapa devine transparenta. Se adauga legumele si sucul de rosii. Se sareaza si se pipereaza. Se lasa sosul sa fiarba pana cand se inmoaie morcovii.
Spaghetele se fierb, se storc si se pun peste sos dupa ce este gata.
Se pot servi cu parmezan.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu