1 kg morcovi
350 g radacina de patrunjel
350 g radacina de telina
350 g de pastarnac
2 fire de praz
1/2 lingurita de chimen
ulei, curry, sare, piper si frunze de patrunjel
350 g radacina de patrunjel
350 g radacina de telina
350 g de pastarnac
2 fire de praz
1/2 lingurita de chimen
ulei, curry, sare, piper si frunze de patrunjel
Se curata radacinoasele si se taie bucati. Prazul se taie rondele.
Intr-o cratita se pune putin ulei se se calesc legumele in afara de praz.
Se pudreaza cu 1 lingura de praf de curry se adauga chimenul si se mai lasa putin la calit.
Se adauga 2 L de apa si se lasa sa fiarba la foc mediu cu un capac deasupra pana cand morcovii sunt fierti pe jumatate. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se adauga apoi prazul si se mai lasa la fiert pana cand e fiert morcovul.
Din cauza ca este o supa dulceaga, se poate servi alaturi de un sos picant.
Intr-o cratita se pune putin ulei se se calesc legumele in afara de praz.
Se pudreaza cu 1 lingura de praf de curry se adauga chimenul si se mai lasa putin la calit.
Se adauga 2 L de apa si se lasa sa fiarba la foc mediu cu un capac deasupra pana cand morcovii sunt fierti pe jumatate. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se adauga apoi prazul si se mai lasa la fiert pana cand e fiert morcovul.
Din cauza ca este o supa dulceaga, se poate servi alaturi de un sos picant.
Mama, mama, ce pricepute sunteti, tu si aia mica! Va pup!
RăspundețiȘtergereMicutza ma ajuta cum poate si ea...momentan cu sfaturi de genul aaaaa uuuuu
RăspundețiȘtergere